Het huis

De master bedroom met franse balkon deuren is gelegen aan de achterzijde van het huis en heeft uitzicht over de tuin. Deze kamer heeft een twee persoonsbed en badkamer ensuite met douche en toilet. En er staat een antiek wasmeubel. De authentieke stijlkenmerken zoals het balkenplafond vindt u hier terug. Deze kamer heeft een prachtig uitzicht over de tuin.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de akkers van het Goois Natuurreservaat. In deze kamer staan twee eenpersoonsbedden welke speciaal ontworpen zijn voor Buitenminsen. Natuurlijk heeft ook deze kamer de beschikking over een privé badkamer met douche en toilet en een antiek wasmeubel.

Deze kamer is ingericht met steigerhouten meubelen en is gedecoreerd in warme lila tinten. Ook hier zijn de authentieke deuren en het balkenplafond geheel in tact gebleven. Tevens heeft u de beschikking over wireless internet.

De eigentijdse inrichting gecombineerd met oude stijlkenmerken zorgen ervoor dat u zich hier snel thuis zult voelen.

Het huis heeft op de eerste etage 2 slaapkamers met eigen badkamer met douche en toilet. Op de begane grond bevind zich de volledig ingerichte keuken en woon/eetkamer en suite . Vanuit de eetkamer en keuken loopt u zo de achtertuin in . De achtertuin heeft een een overkapt terras met. een 6 tot 8 persoons eettafel en een lounge bank deze is geheel privé voor u beschikbaar.

Prijs

 

De prijs van het huis is vanaf € 200,00 per nacht, inclusief toeristenbelasting. Het huis kan vanaf 3 nachten worden gereserveerd.