Tuinkamer

Kamer met Franse balkondeuren en uitzicht op de tuin

De Tuinkamer is gelegen aan de achterzijde van het huis en heeft uitzicht over de tuin. Deze kamer heeft een twee persoonsbed en badkamer ensuite met douche en toilet en een antiek wasmeubel. De authentieke stijlkenmerken zoals het balkenplafond vindt u hier terug.

De eigentijdse inrichting gecombineerd met oude stijlkenmerken zorgen ervoor dat u zich hier snel thuis zult voelen. Het is mogelijk om koffie/thee te zetten op u eigen kamer. Tevens heeft u de beschikking over een flatscreen televisie en wireless internet. Kortom een ruime comfortabele kamer.

De Tuinkamer en de Akkerkamer bevinden zich in op de eerste etage van het hoofdhuis. De gasten die hier verblijven hebben de beschikking over een gezamenlijke woon/eetkamer ensuite en een volledig ingerichte keuken. Indien u beide kamers reserveerd heeft u geheel prive de beschikking over het huis. De tuin met twee terrassen is voor alle gasten van Buitenminsen.

Prijs

De Tuinkamer prijs is vanaf € 100,00 per nacht op basis van 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting. De kamers kunnen vanaf 2 nachten worden gereserveerd.

Bij een last minute is het mogelijk om een kamer te reserveren voor 1 nacht. Een last minute reservering kunt u alleen per mail of telefonisch aanvragen. De last minute prijs is vanaf € 110,00 per nacht. inclusief ontbijt en toeristenbelasting.