Akkerkamer

Kamer met prachtig uitzicht over de akkers

De Akkerkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de akkers van het Goois Natuurreservaat. In deze kamer staan twee eenpersoonsbedden welke speciaal ontworpen zijn voor Buitenminsen. Natuurlijk heeft ook deze kamer de beschikking over een privé badkamer met douche en toilet en een antiek wasmeubel.

Deze kamer is ingericht met steigerhouten meubelen en is gedecoreerd in warme lila tinten. Ook hier zijn de authentieke deuren en het balkenplafond geheel in tact gebleven. Het is mogelijk om koffie/thee te zetten op uw eigen kamer. Tevens heeft u de beschikking over een flatscreen televisie en wireless internet.

De Akkerkamer en de Tuinkamer bevinden zich op de eerste etage van het hoofdhuis. De gasten die hier verblijven hebben de beschikking over een gezamenlijke woon/eetkamer ensuite en een volledig ingerichte keuken. Indien u beide kamers reserveerd heeft u geheel prive de beschikking over het huis. De tuin met twee terrassen is voor alle gasten van Buitenminsen.

Prijs

De Akkerkamer prijs is vanaf € 90,00 per nacht op basis van 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting. De kamers kunnen alleen vanaf 2 nachten worden gereserveerd.

Bij een last minute is het mogelijk om een kamer te reserveren voor 1 nacht. Een last minute reservering kunt u alleen per mail of telefonisch aanvragen. De last minute prijs is vanaf € 100,00 per nacht. inclusief ontbijt en toeristenbelasting.